Referenser"Kursen med qigong och meditation är verkligen något jag rekommenderar alla att testa! Rörelserna i qigong är sköna och skonsamma för kroppen, därför passar det de flesta. Meditationen är varierad och ger en väldigt skön avrundning på kvällen. Ylva är en väldigt engagerad och duktig kursledare som är mån om alla sina deltagare. "
Ingela (10-veckor Qigong)

"En mycket givande kurs spännande att få prova på olika meditationer , qigongen har varit helt fantastisk tack för filerna med rörelserna de är till mycket stor hjälp. Du är en lugn pedagogisk varm ledare som har lätt för att lära ut och förklara. Önskar dig all lycka med fortsätta kurser"
Marie (10-veckor Qigong)

"Jag vill tacka dej för denna kursen , det har varit en andningspaus där pulsen gått ner en stund , innan man ska skynda vidare med livet ....... tack för det. Lycka till med din verksamhet o hoppas du hittar vägar igenom det märkliga som händer just nu"
Agneta (10-veckor Qigong)

"Kursen har varit bra och hållits i en mysig lokal. Vi har lärt oss så mycket men ändå i en lugn och rofylld takt. Det har givits bra med tid att öva och lära sig så att man kan ta med sig kunskapen hem och fortsätta öva. Som lärare har Ylva allt man kan önska, hon är vänlig och hjälpsam och har alltid tid för frågor och feedback, hennes stora engagemang har gjort att jag haft stor glädje av kursen och jag kommer absolut att vara med i fler event som Ylva arrangerar. Jag kan varmt rekommendera Ylva och Aslan Hälsa."
Annelie ( 10-veckor Qigong)

"Har gått hos Ylva på hennes kurs quigong även deltagit i hennes coaching.
Rekommenderar varmt att delta i hennes kurser. Ylva är lyhörd och mycket duktig samt en person med mycket potential.
 Jag kommer delta i hennes kurser frampå då hennes ledarperson är unik och positiv.
Hon lyssnar på deltagarna vid önskemål eller frågor. Många plus och varma rekommendationer."
Camilla (10-veckor Qigong)

"Ylva är en instruktör som inger ett väldigt lugn. Hon är säker, bra på att förklara innan varje pass hur elementen ser ut och hur det hänger ihop med resten. Tydlig och lätt att följa under hela passen. Bra och spännande med olika avslutande meditationsövningar. Fika på slutet med lite tjöt gör gruppen mer avslappnad och man känner sig tryggare och tryggare efter varje pass. När väl sista gången var gjord ville kroppen bara ha mer...
Mysiga och väldigt fräscha lokaler. Kan varmt rekommendera Ylva och hennes pass."
Marie (10-veckor Qigong)
"En mycket bra kurs för inre harmoni och balans. Det var bra att få testa olika meditations tekniker. "
Merja (10-veckor Qigong)

"Absolut veckans höjdpunkt Alla borde testa Qigong hos dig. Du är grym
Magnus  (10-veckor Qigong)

"Ja det är verkligen vår lilla stund i vardagen när vi kan fly undan allt annat!
Jenny (10-veckor Qigong)


"Vill tacka dig för så bra information och tränings morgon, du är grymt duktig, lugn och inspirerande.
Tar med mig detta i framtiden och jag kommer tillbaka flera gånger på dina kurser."
Agnetha - Heed & Thom Design AB


"Riktigt bra kurs i Qigong och meditation! Kan varmt rekommendera Ylva.. Väldigt duktig på det hon gör!"

"Får en att känna lugnet i kropp och själ  vill verkligen rekommendera Aslan Hälsa!"

"Kursen i Qigong och meditation var veckans andningshål!"


"– Ylva kom in i mitt liv precis rätt. Hon har varit till stor hjälp för mig att bland annat hantera en stor livskris. Ylva har en förmåga som skiljer sig från andra coacher jag har anlitat. Hon är på samma gång professionell och aktivt engagerad. Man brukar säga att en coach inte skall komma med förslag utan få mig att komma till egna insikter genom att ställa frågor. Men Ylva är engagerad på ett sätt som snarare förstärker mina insikter. Hon undviker att visa sympati och gå in i mina känslor, utan i stället visar hon empati som vi objektivt kan arbeta med. Efter varje session har jag fått med mig både insikter och verktyg att hantera dem. Jag är mycket imponerad!" Coach-klient


Jag vill tacka dig för höstkursen. Den var jättebra!!
Du är en jättebra lärare/instruktör! Perfekt tempo, lättförståeliga instruktioner, angenäm röst, bra upplägg! Och så bra att vi fick tillgång till enheterna i efterhand för att kunna fortsätta själva samt ta igen när man missat!!  
Kursdeltagare SensingQigong"Tack Ylva!
 Även om det är jag som gör jobbet så är det du och din kunskap som hjälper mig framåt."
Coach-klient

"Jag såg fram emot varenda coachningsamtal. Ylva ställer kluriga frågor som tvingar mig att tänka i andra banor än mina vanliga. Man har oftast svaret själv, men hittar det inte på egen hand. För min del så lärde det mig att tänka att det finns fler alternativ än "mina vanliga" vilket i förlängningen ger mig en sundare inställning när jag gör mina val."
Coach-klient

"Har deltagit i Ylvas coaching och det har hjälpt mig i mitt tänkande. Det rekommenderas varmt då Ylva är en person som inte dömer utan är neutral och ger konkreta övningar.
Hon är mycket duktig på att lyssna och utgå utifrån personens behov
Ylva kommer att kunna utvecklas med den potential som hon har och komma bli en ännu duktigare coach."
Coach-klient


"Jag, som vanligtvis tycker att det är jobbigt att binda upp mig på saker, hade gärna hade haft fler än ett pass i veckan  Du är en duktig instruktör"


"Tack, det blev en så bra kombination med qigong och Sensing, så härliga och bra rörelser. Yoga Nidra var så skön, tack  ha en fin vecka "


"Jag vill tacka dig för höstkursen. Den var jättebra!!
Du är en jättebra lärare/instruktör! Perfekt tempo, lättförståeliga instruktioner, angenäm röst, bra upplägg! Och så bra att vi fick tillgång till enheterna i efterhand för att kunna fortsätta själva resp. ta igen när man missat!! "