Sensing Yoga

I Sensing yogan går vi tillbaka till att röra oss på ett intuitivt sätt på kroppens villkor. Naturliga rörelsemönster har vi alla inom oss men i dagens stressiga samhälle glömmer vi lätt bort att ANVÄNDA kroppen och istället tar vi till alla möjliga hjälpmedel för att underlätta för oss. Sensing yoga handlar om att omprogrammera och ge information till muskler och mjukdelar och släppa på låsningar.

Hur fungerar det?

De tekniker vi använder oss av är

  •  Pandikulation/kroppsgäsp som frigör Oxytocin.
  • Gungande rörelser som är lugnande för kroppen.
  • Spiralrörelser som hjälper kroppen med hydreringen/återfuktning.
  • Skakningar drar igång hyaluronsyran och drar ur stressorerna i kroppen.
Det viktiga är att röra sig efter kroppens villkor, instruktionerna som ges är bara förslag men vi låter kroppen röra sig naturligt utan att tvinga.

Minska smärta i kroppen

Lider du av långvarig smärtproblematik pga. sjukdom, obalanser eller skador? Har du svårt att komma ur cirkeln av begränsningar som detta medför och vill hitta något som lindrar?
Då kan Sensing vara något för dig eftersom det handlar om lugna igenkännande rörelser som syftar till att få igång kroppen på ett skonsamt sätt på dina villkor.
Det här är verkligen en metod som passar precis alla människor för du utgår hela tiden efter dig själv och din förmåga och även du som inte har någon smärtproblematik kan göra detta dels för att det är helt underbart och dels i förebyggande syfte!

Hur kan jag ta del av denna fantastiska metod?


Är du intresserad av att delta och testa detta är du välkommen med en intresseanmälan. Håll också koll på Facebook-sidan för att se evenemang som hålls.

Anmäl intresse eller skicka frågor HÄR

Kurs under våren 2023 i ny lokal i Älvängen! Start vecka 36