Tjänster/Behandling

Läk din kropp med rörelse!

Personlig rörelseterapi

Många lider av smärtproblematik, skador och sjukdomar som gör oss trötta och deppiga. Tänk om vi skulle lära oss att använda rörelse som medicin och förstå hur mycket vi kan läka oss själva genom att lyssna på vår kropp!? 

Vi kan göra mycket genom att röra oss på rätt sätt!


Nu erbjuder vi Sensing Terapi – där du får lära dig Sensing Yogans rörelser och tekniker - som en helhet att göra hemma med tydliga instruktioner. Ett individuellt program medföljer.


Kraniosakral Terapi

Kraniosakral Terapi är en mjuk manuell metod med lätt fysisk kontakt som stimuleringsteknik för att aktivera och stödja personens hela nervsystem till möjlighet av kraftfull självreglering. Metoderna stödjer personens självläknings förmåga att släppa spänningar, låsningar och andra begränsningar i eller kringliggande system, så att hela kroppen kan återställa sin ursprungliga vitalitet och sina funktioner.

Kraniosakral Terapi har en djupgående verkan på hela din organism till en högre balans mellan de fysiska, emotionella och mentala aspekter av hela personen. När hela kroppens tillstånd förändras till högre balans nivåer kan många hälsotillstånd förändras till det bättre.

Kraniosakral terapi är en behandlingsform som får kroppen att korrigera sig själv med hjälp av stödet: tanke, handling, och rörelse, genom att hitta en punkt där blockeringar släpper utan att tryck och knyck används.


I K-S terapi används istället naturliga verkningsmedel för att återföra benen till normala relationer och positioner. Den här metoden tvingar inget på plats utan litar på att det finns någonting mer kraftfullt än vår egen styrka, dvs kroppens egna vilja till själv-läkning tillsammans med K-S terapeutens assistans.

Klinisk praktik har bevisat speciellt effekter på många oförklarliga, diffusa smärttillstånd och kronisk värk, ospecifika neurologiska störningar, samt andra ospecifika besvär.

Samtalscoachning

Oavsett om du vill utvecklas i ditt arbete eller på det privata planet kanske du inte riktigt vet hur du ska göra det. Då kan coachning vara ett verktyg för dig att finna lösningar.
Som din coach hjälper jag dig utifrån dina behov och önskemål. Vi identifierar tankar, känslor och beteenden som begränsar och hindrar dig från att nå dina mål i livet.

"Coachning är att hjälpa någon annan att hjälpa sig själv"

Coachning är en professionell relation mellan två individer (coachen och klienten) där de ena hjälper den andra att nå personliga och /eller professionella mål på ett effektivt sätt.

I coachningen utgår vi från att var och en är expert i sitt eget liv och har de bästa svaren inom sig själv.
Vi utgår också från att alla har den kraften som krävs för att förändra det de vill. I coachningen fokuserar vi på lösningar och möjligheter och vi försöker ta fram var och ens unika potential.

Min coaching modell bygger på en effektiv och funktionell metod för att stärka din förmåga att ta ditt eget ansvar för ditt liv och se alla möjligheter i detta. Ditt mål och dina intressen står i centrum och jag erbjuder dig verktyg och stödjer dig i att hitta svaren och våga ta stegen mot en önskad förändring.


KBT/ACTKBT & ACT coaching handlar om att hjälpa dig att hjälpa dig själv - att bidra till att du ska må bättre och uppnå den eller de förändringar i ditt liv som du vill uppnå. Genom att hitta dina inre drivkrafter och definiera dina önskade resultat kommer du kunna få ut mer av din inneboende potential.
Hos mig kombinerar vi olika tekniker under coachningen och du har möjlighet att välja både fysiska möten eller möte online. Erbjuder även promenad-coachning då det ibland kan kännas lättare att prata samtidigt som man rör på sig och vistas utomhus.  

Priser för coachning
Prova på - första samtalet betalar du endast 250:- för 60 min. Detta för att både du och jag ska kunna känna om vi passar för varandra och att du tycker om min coachning.
Därefter kostar varje samtal 600:- för en timme.

Finns att köpa paketpris!


Elevbehandling

Kraniosakral Terapi

Nu finns möjlighet för dig att prova på denna mjuka behandlingsform då vi nu erbjuder elev-behandling.  En mycket avkopplande behandling som förbättrar din hälsa och ökar ditt välbefinnande.
Boka elevbehandling - endast 350:-   


Workshops/Föreläsning/Inspiration

Workshops och föreläsningar

Jag erbjuder även föreläsningar, workshops och inspirationsdag/hälsodag enligt önskemål. Detta kan handla om kost, träning, mindfullness och mental hälsa eller annat som har med hälsa att göra.