Hälsohelg på Brittebo

Jönköpings kommun

Sista helgen i oktober 2021 anordnade Aslan Hälsa och Life Leading tillsammans en hälsohelg. Ett härligt gäng tjejer deltog och vi hade Sensing Yoga, Qigong, Meditationer, Föreläsningar, Skogsbad och massa annat härligt för kropp & själ!

Eventdag i Älvängen

En heldag med Hälsan i fokus genomfördes i samarbete med företagen Viaventri och Madeleines fothälsa. 3 föreläsningar bjöd vi på och en god och hälsosam lunch.

Mia Vikander

Mia Vikander arbetar som kostrådgivare och hälsocoach genom sitt företag Viaventri.

– Jag jobbar med personlig kostrådgivning, föreläsningar, kurser, hälsotester och recept inom antiinflammatorisk kost. Jag vill på ett enkelt sätt inspirera till ett hälsosammare liv utan spannmål, gluten, mjölkprodukter och socker. Göra vardagen lite lättare helt enkelt, säger Mia Vikander.

Madelene Nijland

Madelene Nijland är medicinsk fotterapeut som startade eget 2019. Madelenes Fothälsa har sina lokaler ovanför Älvängens Fysioterapi, granne med Viaventri.

Dagevent med Hälsan i fokus

Tre kvinnliga företagare med hälsa i fokus i samarbete. Mia Vikander, Madelene Nijland och Ylva Andreasson bjöd in till ett dagevent lördag 2 oktober. De höll varsin separat föreläsning i den härliga nya lokalen Älvsalen.

Fotograf Ylva-Li

Fotografen Ylva Lindberg var med under dagen och tog fina bilder.  Läs mer om Ylva-Li