Om mig

Jag har har flera års erfarenhet av ledarskap och personalfrågor då jag jobbat som både Kundtjänstchef, HR och Personalchef. Är också utbildad undersköterska och har tidigare arbetat både inom äldreomsorgen och sjukvården.

Jag vill hjälpa människor i stressade yrken eller som av olika anledningar mår psykiskt dåligt både gällande jobbet och av andra orsaker. Vi ser tyvärr att den psykiska ohälsan är ett stort och växande problem i vårt samhälle och jag vill göra något för att hjälpa.

Samtidigt vill jag även arbeta med människors personliga utveckling, både i yrkesrollen och privat.

Är utbildad Certifierad coach i KBT/ACT samt stresshantering,  Certifierad instruktör i Qigong, Mindfulness, Meditation samt Andningsteknik. Är även instruktör i Restorative Yoga och Sensing Yoga som är en underbar form av rörelse som vi gör på kroppens villkor. En helt fantastisk rörelseform som jag älskar!

Mitt fokus är att se helheten hos varje individ och jag vill kunna hjälpa människor med olika typer av besvär. Har därför påbörjat en utbildning till Kraniosakral Terapeut där jag lär mig det holistiska synsättet på kroppen och hälsa.

Jag har lärt mig metoder & fått verktyg för att arbeta med Självkänsla, Beroenden, Rädslor, Ångest, Självskadebeteenden, Skuld, Skam, Stress mm.
Min Coaching modell bygger på en effektiv och funktionell metod för att stärka individens förmåga att ta ett eget ansvar för sitt liv och se alla möjligheter i detta.

Ylva Andréasson

Mitt intresse för kost och vad den har för betydelse för vår hälsa gjorde att jag under 2013 gick en kurs till Diplomerad Kostrådgivare.

Träning i olika former är något som också är väldigt viktigt för vår hälsa och för min del tar jag gärna en löptur helst i skogen, jag älskar promenader och cyklar en del. För några år sedan genomförde jag Tjejklassikern och Göteborgsklassikern och lite annat. Men bekymmer med en axel har gjort att jag får skippa simmning och skidor tyvärr.