Hälsa på din arbetsplats

Stress & psykisk ohälsa är kostsamt på flera sätt

Framgångsrika företag står och faller med sina medarbetare och deras insatser. En fungerande satsning på medarbetarnas hälsa och välmående är en investering som betalar sig mångdubbelt. Kort sagt, när medarbetarna mår bra mår företaget bra.

De flesta företag erbjuder sina anställda friskvårds bidrag för motion. Det är en bra och kostnadseffektiv insats men idag är det inte tillräckligt.

Utvecklingsprogram med personlig coaching

VARFÖR?

Med syftet att ha medarbetare som känner att de får utvecklas, lyckas nå sina mål och som mår riktigt bra - både på jobbet och privat!  En bra investering i din organisations viktigaste resurs - personalen!

Effekter av Personligt Utvecklingsprogram

Vikten av personlig utveckling kan inte överskattas. Förutom den självklara fördelen med den sköna känsla man får när man lyckas med ett uppsatt mål, finns det många andra saker som kommer på köpet med personlig utveckling. Man kanske inte alltid uppnår sina mål, men nyckeln till framgång är förmågan att hantera och utveckla sig själv i en mängd olika situationer och den möjligheten ges via personlig utveckling.

Fördelar

Här är några av fördelarna med personlig utveckling som kan nås genom mental träning och med rätt verktyg samt stöd av en coach.
  • Mindre stress ger mer energi, ökad harmoni och bättre beslut
  • Ökad förståelse av egna och gemensamma värderingar
  • Tydligare mål och resultat ger ett ökat fokus och engagemang
  • Tydligare kommunikation som leder till ett bättre samarbete
  • Bättre självkänsla och självförtroende leder till ökad klarsyn
  • Ökad arbetsglädje och effektivitet som leder till ökad lönsamhet

Personlig utveckling

Kort sagt, vilken del av livet man än befinner sig i finns alltid behovet av att fortsätta utveckla sig själv.

En resa mot förändring är väl värd varenda minut. Förändringen kommer ge både mer självinsikt och större självförtroende vilket kan ta individen till helt nya höjder.

Som coach kan jag stötta den personliga utvecklingen genom mental träning där individen får möjlighet att växa, få klarhet, insikter och ökad medvetenhet samt de verktyg som behövs för att kunna nå sina mål och åstadkomma förändring.

Vill du höra mer om detta program?

Kontakta mig!

Företagscoachning

Vill du jobba effektivare, stressa mindre, sova bättre och må bättre på ditt arbete?
Är du ledare och vill förbättra dina ledaregenskaper eller utveckla din personal?
Coachning ger resultat och hjälper till att skapa en tryggare och mer utvecklande arbetsplats. Företag som investerar klokt i medarbetarnas hälsa och välmående får oftast mångdubbelt tillbaka.
När medarbetarna mår bra mår företaget bra.


Kontakta mig för diskussion och offert!

Workshops/föreläsning/inspiration

Jag erbjuder även föreläsningar, workshops och inspirationsdag/hälsodag enligt önskemål. Rörelseträning i alla enkelhet på din arbetsplats kan också ge oanade effekter!

Kontakta mig för en diskussion om vad jag kan hjälpa just er med!

Teambuilding

Att ständigt jobba med teambuilding är viktigt för alla företag.  Med syfte att förbättra samarbete i arbetsgrupper och få en stark sammanhållning och detta underlättar sedan att alla jobbar mot gemensamma mål.
Så om du vill visa dina medarbetare att du uppskattar dom så ge dem också chansen att utvecklas.
Jag kan ta fram skräddarsydda program som passar för just din personal.
Kontakta mig för vidare diskussion!